Europa 2 - Maxximum muziky

Kelly Clarkson vydala celý album plný emotívnych piesní s názvom Chemistry

Kelly Clarkson sa naozaj drží výroku: „Čo ťa nezabije, to ťa posilní“! Svoj smútok premenila na toto neuveriteľne dojemné dielo. Populárna americká speváčka a skladateľka nedávno priniesla fanúšikom po celom svete obrovskú radosť vydaním nového albumu Chemistry. Je to horská dráha emócií, z ktorej určite nebudeš sklamaný! V albume sa speváčka vyspievava z rozvodu so svojím manželom, a tak je zrejmé, že je pre ňu osobne dôležitý. To sa odráža aj vo výrazoch a emóciách, ktoré do neho vložila.

Piesne ako Lost in You či Never Enough sa dotýkajú citlivých tém a sú naplnené jej silným hlasom, čím si ťa zaručene získa! Kelly Clarkson sa s albumom Chemistry ukázala vo svojej najlepšej forme. Vďaka širokej palete textov, ktoré hrajú na city, sa album stáva výnimočným dielom. Nech už si fanúšikom jej popových hymien, emotívnych balád alebo silných rockových skladieb, na Chemistry si určite najdeš niečo, čo si zamiluješ!

Pozri si jej emotívne vystúpenie, na ktorom zaspievala pieseň Lighthouse. Vo videu priznala, že je to asi najsmutnejšia pieseň, akú kedy vydala. Zmienila aj to, že v čase, keď ju písala, nebola úplne v poriadku, na čo sa z publika ozval výkrik: „Nie si v tom sama!“.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach