Europa 2 - Maxximum muziky

Snoop Dogg ti vysvetlí, prečo varí zmrzlinu

Nová doba! Nová doba! Hviezdy sa začali identifikovať ako zmrzlinári, a je ich stále viac. Svoju zmrzlinovú značku už má Martha Stewart, Cher, a teraz sa pridal Snoop Dogg. Prečo? Kámo, on vždy keď mal na ňu chuť, musel si podľa bangpremier.com pomiešať 2-3 príchute dokopy, aby mu vyhovovala. A tak si raz povedal, urobím si vlastnú zmes, aby som nemusel platiť cudzím. Značka sa volá Dr. Bombay a obsahuje podivuhodné príchute vrátane Syrupy Waffle Sundae Daze, S’more Vibes a Rollin‘ In The Dough. 

Z reklamných sloganov vyberáme:

  • Iced Out Orange Cream. Vibrujúci pomarančový sorbetový vír je nabitý príchuťou tropického ananásu a citrusov, ktoré rozžiaria tvoje chuťové poháriky.
  • Dr. Bombay Bonus Track Brownie Ice Cream. Keď si vychutnáš tento chuťový vnem, nechaj sa uniesť hladkou, rytmickou zmesou vanilkovej zmrzliny, kúskov cesta na koláčiky a krehkého koláča a hustých fudge vírov.
  • Dr. Bombay Ice Cream S’more VIBES. Táto klasika pri táboráku posúva marshmallow zmrzlinu, fudge sústa, chrumkavú ryžu a grahamové pečivo na vyššiu úroveň. Vďaka tomu sa budeš cítiť ako Dr. Bombay, ktorý sa v zákulisí ochladzuje v sobotu večer.

Snoop už má vlastné cereálie, tiež by sme si dali!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach