Europa 2 - Maxximum muziky

Fanúšikovia High School Musical, tešte sa! Chystá sa reunion

Deti 90. rokov, ktoré vyrastali na Jetixe a Disney Channel, máme pre vás skvelú správu. Otvárajte šampanské, strieľajte konfety a precvičte si hlasivky, pretože High School Musical je späť. Reunion, ktorý nesie oficiálny názov The High School Musical The Musical, príde na streamovaciu platformu DisneyPlus už 9. augusta.

Okrem toho, že sa môžeš tešiť na seriálové postavy ako pani Darbusová, môžeš vidieť aj Chada, Taylor, Marthu, ktorá rada jammuje, i brata Charpay – Ryana. V poslednej, štvrtej sérii tohto „nového“ seriálu sa ukázalo to, čo si mnohí doteraz len mysleli. Postava Ryana Evansa, ktorého stvárňuje herec Lucas Grabeel, je gay. To, ako pobozká iného muža, môžeš vidieť v teaseri, ktorý nedávno uzrel svetlo sveta.

V pôvodných filmoch sa Ryanova sexualita nikdy nepotvrdila, no ani nevyvrátila. Aj napriek tomu si diváci akosi vždy mysleli, že Ryan je gay. Tvorca Kenny Ortega prezradil, že od začiatku plánoval, aby postava Ryana bola queer, avšak si nemyslel, že by bolo vhodné povedať to nahlas. Predpokladal, že v tej dobe by to spoločnosť neprijala, píše sa na portáli pagesix.com. Prvý film High School Musical totižto vyšiel ešte v roku 2006. 

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach