Europa 2 - Maxximum muziky

Bývalá žena Elona Muska má iného. Zasnúbila sa s týmto hercom

Bývalá žena miliardára Elona Muska, Talulah Riley, má veľkú novinku. Na účte na Twitteri sa pochválila zásnubami. Možno si to ani netušil, ale už dva roky chodí s hercom Thomasom Brodie-Sangsterom, ktorý, zdá sa, nestarne a už niekoľko rokov vyzerá ako 15-ročný.

Po tejto správe ich zaplavila vlna gratulácií a nechýbal ani ex Elon Musk, ktorý bývalej žene taktiež pogratuloval. Talulah a Elon sa po prvý raz vzali ešte v roku 2010, no po dvoch rokoch požiadal Elon o rozvod. Aj napriek tomu, sa v roku 2013 znova zosobášili, informuje portál hellomagazine.com. Napriek tomu, že sa o 3 roky na to rozišli znova a tentokrát už nastálo, majú medzi sebou dobré vzťahy. Talulah hovorí o Elonovi ako o dokonalom bývalom manželovi a ich vzťah opisuje ako platonický, píše sa na spomínanom portáli.

Jej terajšieho snúbenca môžeš poznať z filmu Láska nebeská, kde si zahral po boku Liama Neesona a ďalších svetových hviezd. Thomas si taktiež zahral aj vo filme Dámsky gambit a objavil sa aj v seriáli Hra o tróny.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach