Europa 2 - Maxximum muziky

ADONXS prichádza s ďalším hitom! Pri natáčaní klipu si dokrvavil prsty

Po úspešnom vydaní debutového albumu Age of Adonxs z ktorého sa single Game a Moving On držali na popredných miestach hudobných rebríčkov slovenského a českého rádiového éteru, prichádza Adam Pavlovčin alias ADONXS s horúcou letnou novinkou s názvom No Common Measure.

Ako spevák vlastnými slovami opisuje, skladba je poctou všetkým jedinečným a talentovaným performerom, ktorí definovali jeho umeleckú cestu a ktorí pri ňom stáli od začiatku jeho hudobnej kariéry. Ako sám spieva v chytľavom refréne: „It is all about us“, čo v preklade znamená: Všetko je to o nás. Myslí to doslovne a odkazuje tak na jedinečnosť jeho komunity a blízkeho okolia, ktoré srší talentom a inšpiruje ho pri jeho tvorbe.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Názov No Common Measure však nevznikol náhodou. V terminológii poézie by sme slovami common measure referovali na striedavý rým. Druhým, teda preneseným významom tohto výrazu, je niečo alebo niekto, na koho sa dá použiť bežné meradlo.

Sám ADONXS síce vo svojich skladbách striedavý rým aplikuje pomerne často, ale v životnom nastavení a štýle sa mu rozhodne vymyká. Rovnako ako reálne postavy, ktoré nám spevák predstavuje vo svojom dynamickom videoklipe. Sú to predovšetkým vynikajúci tvorcovia a kreatívci, ktorí sprevádzajú ADONXSA na jeho umeleckej a osobnej dráhe.

Talentovaný spevák zavítal aj do rádia Europa 2. U Beccy a Šortyho porozprával o tom, ako sa mu jazdilo na býkovi. Vyzerá to jednoducho? Vôbec to tak nie je! „Nohy mi išli odpadnúť,“ priznal sa Adam. Vypočuj si celý rozhovor i to, ako znie zrýchlené spievanie v jeho podaní. Sleduj taktiež naše storky na Instagrame, kde môžeš vidieť, aká atmosféra panovala v štúdiu!

Adam Pavlovčin aka Adonxs porozprával Becce a Šortymu o svojej novej pesničke

Ako išla Adamovi jazda na býkovi?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach