Europa 2 - Maxximum muziky

Ako to bolo medzi Johnnym Deppom a Amber Heard? Už čoskoro vyjde o ich spore dokument

Minulý rok v lete sa uzavrel celebritný spor storočia medzi Johnnym Deppom a jeho ex manželkou Amber Heard. Depp ju žaloval za ohováranie a žiadal od nej odškodnené vo výške 50 miliónov dolárov, zatiaľ čo Amber ho obviňovala z domáceho násilia. Celý proces bol ostro sledovaný celou verejnosťou. Počas celého súdneho procesu sa prepieral intímny vzťah medzi bývalými manželmi a na povrch vyšlo množstvo špiny.

Deppova kariéra bola doslova v ohrození, pretože v následku obvinení o týraní, dostal hereckú stopku. Mnoho spoločností s ním rozviazalo zmluvy a prišiel tak o filmové úlohy. Po niekoľkomesačnom ťahaní sa po súdoch, sa nakoniec dvojica dozvedela verdikt: Johnny Depp vyhral!

Ak ťa tento spor zaujímal a rád by si nahliadol do diania, teraz budeš mať možnosť. 16. augusta prichádza na Netflix miniséria, ktorá bude mapovať priebeh celého konania. V dokumentárnom seriáli, ktorého režisérkou je Emma Cooper, sa dozvieš, ako to prebiehalo v súdnej sieni. Budeš mať možnosť vidieť výpovede a mnoho ďalšieho. Vonku je už aj trailer, ktorý láka na svoj kontroverzný obsah.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach