Europa 2 - Maxximum muziky

Vo veku 25 rokov zomrel herec Angus Cloud, ktorý sa preslávil v seriáli Euphoria

Zobudili sme sa do smutného rána. Svet predčasne opustil talentovaný herec Angus Cloud, ktorý sa preslávil najmä v seriáli Euphoria, kde stvárňoval drogového dílera Fezca. Herec zomrel v pondelok a mal len 25 rokov, informuje Variety.

Portál uvádza, že hasičské oddelenie bolo privolané v pondelok 31. júla okolo pol 12-stej predpoludním a keď dorazili na miesto, herec už bol mŕtvy. Príčina smrti doposiaľ nie je známa a stále prebieha aktívne vyšetrovanie jeho smrti. Angus však otvorene hovoril o svojich psychických problémoch a len pred týždňom pochoval otca, čo neniesol dobre, povedala hercova rodina.

Pred týždňom pochoval otca, ktorý mu bol najlepším kamarátom

Úmrtie potvrdila aj hercova rodina, ktorá sa vyjadrila nasledovne: „S ťažkým srdcom sme sa dnes museli rozlúčiť s úžasným človek. Ako umelec, priateľ, brat a syn, Angus bol pre nás všetkých veľmi špeciálny v mnohých smeroch. Pred týždňom pochoval svojho otca a túto stratu neniesol vôbec ľahko. To jediné, čo nás v súčasnej situácii ako-tak upokojuje, je vedomie, že Angus je už so svojím otcom, ktorý bol jeho najlepším priateľom. Angus otvorene hovoril o psychických problémoch, s ktorými bojoval. Dúfame, že jeho odchod bude pripomienkou pre ostatných, že v tomto boji nie sú sami a ani by s týmito problémami nemali bojovať sami a v tichosti“.

Rodina zároveň verí, že si ho svet bude pamätať pre svoj humor, smiech a lásku, ktorú prechovával ku všetkým. Zároveň požiadali v tejto chvíli o rešpektovanie súkromia, nakoľko veľmi žialia.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach