Europa 2 - Maxximum muziky

Hot News zo Zrče: Sketch Bros sa vlámali do luxusnej vily

Najbláznivejší párty týždeň je tu a my ti prinášame exkluzívne info o tom, ako to tam vyzerá! Naši Sketch Bros sú aj s výhercom a jeho partiou na Zrče, odkiaľ aj vysielajú. Takže ak si včera a dnes počul z vysielania cikády, nemal si halucinácie.

Do párty destinácie dorazili už v nedeľu o 23:00 hod. a o pár hodín na to sa už zo svojho balkóna prihovorili z éteru Europy 2. Putovné štúdio si postavili svojpomocne a aj napriek tomu, že chvíľami vyzerali ako Pat a Mat, v pondelok ráno od 6:00 hod. s tebou vstávali. Až na ten rozdiel, že ty si pravdepodobne po zobudení videl štyri steny a oni mali výhľad na more.

Sketch Bros v bazéne s putovným štúdiom

Dnes však ešte viac „pritvrdili“ a nezostali si nič dlžní. Ráno sa totižto „vlámali“ do vily výhercov, odkiaľ aj vysielali. Votrelcov privítali, no za tento kúsok sa k nim pridali do vysielania. Keď je príležitosť, bola by škoda, ju nevyužiť.

Avšak, nešli tam len robiť, ale sa aj trošku zabaviť. A preto si užívajú more, vírivku a chystajú sa na párty loď s DJ-om. A to nie je všetko! Zajtra si užijú skvelú párty s Robinom Schulzom, to bude pecka! Ak chceš vedieť, ako to bude prebiehať, sleduj náš Instagram, kde pridávame storky z prvej ruky!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach