Europa 2 - Maxximum muziky

Dobrosrdečný Harry Styles: Venoval milióny eur na charitu!

Skvelý Harry Styles prednedávnom ukončil svoje turné Love On Tour, ktoré trvalo od septembra 2021. Počas neho navštívil viaceré miesta po Severnej a Južnej Amerike, Európe a Austrálii. Celosvetovo zahŕňalo 173 dátumov a považuje sa za štvrté najvýnosnejšie v histórii, informuje web variety.com.

Čím je však špeciálne, je aj to, že v jeho priebehu sa vyzbieralo 6,5 milióna dolárov, ktoré poputovali na charitu. Medzi tieto charitatívne organizácie patria napríklad Planned Parenthood, Choose Love, Save the Children, Every Town for Gun Safety, Black Minds Matter UK, Sydney Zoo a ďalšie.

V priebehu turné vydal spevák aj svoj tretí sólový album s názvom Harry’s House, ktorý získal ocenenia Grammy za album roka a za najlepší popový vokálny album. Spomínaný portál ďalej píše, že si tiež vyslúžil všetky štyri ocenenia BRIT Awards, na ktoré bol nominovaný. Pieseň As It Was, úvodná pieseň tohto albumu, sa 15 týždňov držala na vrchole rebríčka Billboard Hot 100 a dosiahla na prvé miesta rebríčkov v 33 krajinách.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach