Europa 2 - Maxximum muziky

Speváčka Lizzo, autorka hitu About Damn Time, čelí obvineniam zo sexuálneho obťažovania

Tri tanečníčky Arianna Davis, Crystal Williams a Noelle Rodriguez, ktoré sú súčasťou tímu speváčky Lizzo, na ňu a jej spoločnosť Big Grrrl Big Touring Inc. podali trestné oznámenie. Dôvodom má byť sexuálne obťažovanie a nevhodné pracovné prostredie, informuje web billboard.com.

Obvineniu predchádzali udalosti, ktoré sa odohrali v dobre známom Red Light District v Amsterdame počas sex šou. „Lizzo začala vyzývať členov štábu, aby sa striedavo dotýkali nahých účinkujúcich, chytali dildá priamo z vagín účinkujúcich a mali jesť banány, ktoré im trčali z genitáliíLizzo potom obrátila svoju pozornosť na slečnu Davisovú a začala na ňu tlačiť, aby sa dotýkala pŕs jednej z nahých tanečníc,“ uvádza sa v žalobe.

Patrí k nej aj obvinenie kapitánky tanečného tímu Shirlene Quigley, ktorá mala žalobkyniam vnucovať svoje náboženské presvedčenie a správať sa voči nim nepríjemne, píše ďalej spomínaný web. Neodpustila si vraj ani komentáre o ich panenstve a simulovala pred nimi orálny sex na banáne.

Obvinenia odmieta a považuje ich za nonsens

Zástupcovia obžalovaných neodpovedali na žalobu hneď, ako bola podaná, čo bolo v utorok. Ron Zambrano, právny zástupca tanečníčok, upozornil hlavne na nepríjemne poznámky k priberaniu: „Zdá sa, že ohromujúca povaha toho, ako Lizzo a jej manažérsky tím zaobchádzali so svojimi účinkujúcimi, je v rozpore so všetkým, čo Lizzo verejne presadzuje, zatiaľ čo v súkromí hanobí svoje tanečnice kvôli váhe a ponižuje ich spôsobom, ktorý je nielen nezákonný, ale aj absolútne demoralizujúci.“

K incidentu sa vyjadrila aj Arianna Davis so slovami: „Nikdy som nepremýšľala o tom, ako vyzerá moje telo viac ako pri tejto práci. Nikdy som nestratila samú seba viac ako pri tejto práci. Necítila som sa bezpečne… Myslím, že ona moje priberanie prirovnávala k lenivosti a, viete, k tomu, že už nie som taká dobrá ako predtým,“ uviedol web extratv.com.

Speváčka sa na svojom Instagrame k celej veci vyjadrila len pred pár hodinami. Napísala, že väčšinou sa k obvineniam nevyjadruje, ale že toto jej nedá byť ticho. Obvinenia označila za falošné a taktiež povedala, že obvinenia prichádzajú z úst bývalých zamestnankýň, s ktorými sa rozlúčila, pretože sa chovali nevhodne.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach