Europa 2 - Maxximum muziky

OLD SCHOOL BROTHERS a Barbora Švidraňová nakrúcali nový klip priamo v New Yorku, čekuj!

BRUISE so svojou tanečnou skupinou OLD SCHOOL BROTHERS v spolupráci so speváčkou Barborou Švidraňovou predstavujú svoj prvý autorský videoklip I JUST CAN“T STOP DANCING. Svoju tanečnú novinku sa rozhodli natočiť priamo v New Yorku, kde sa zrodili ich obľúbené žánre hip hop a break dance.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Vzhliadali sme k skupine Rock Steady Crew, ktorá bola prvou break dance skupinou na svete, ktorí spievali aj točili tanečné videoklipy. Keďže sme break dance skupina, ktorá vyrastala na hip hope a dodnes ním žijeme, tak NY bolo jednoznačné rozhodnutie,“ dodáva Bruise, líder OLD SCHOOL BROTHERS. V skladbe môžeme počuť aj premiérový autorský rapový part najúspešnejšieho člena skupiny Miroslava Žilku alias BRUISA.

„Prvý impulz k rapu aj tancu bol DJ Bobo v r 1994. Vtedy som si písal jeho rapové texty, aj keď som vôbec nevedel po anglicky, čiže ako som počul, tak som si ich aj písal a následne rapoval. Neskôr som sa angličtinu naučil a vždy som si rád len tak pre seba rapoval jeho skladby. Potom moja cesta išla tanečným smerom a ďalší vážny impulz prišiel minulý rok pri príprave televízneho čísla s našou young generation, kde som zložil krátku rapovú slohu. Prišli skvelé ohlasy, a tak som si povedal, že zložím celý song. A podarilo sa,“ spomína Bruise.

Táto unikátna pieseň bola vyprodukovaná v hudobnom žánri New Jack Swing 90´s

v Littlebeat štúdiu producentmi a hudobníkmi Martinom Šrámekom a Matejom Miklošom. Vokály v refréne dopĺňa speváčka Barbora Švidraňová, ktorej hlas presne zapasoval na tento štýl hudby.

Po vizuálnej stránke tanečníci spolupracovali s režisérom Pierrom Lexisom. Jeho videoprodukcia dokonale vystihuje tanečnú a energickú atmosféru skladby. „Pierre je veľmi šikovný a talentovaný chalan. Sadli sme si hneď na prvom stretnutí. Má dobré nápady. Za kamerou je akčný a post produkciu má na vysokej úrovni, o čom svedčí aj jeho práca nielen nášho klipu,“ dodáva Bruise.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach