Europa 2 - Maxximum muziky

Dreamjob na druhú: Byť súčasťou štábu Taylor Swift sa oplatí!

Speváčka Taylor Swift ukázala, že si skutočne cení prácu svojho štábu na jej prebiehajúcom turné Eras tour. V odmenách im totiž rozdelila 55 miliónov dolárov! Či už to sú tanečníci, zvukoví technici, catering a iní, ušlo sa každému. Odmeny dala dokonca aj šoférom kamiónov vo výške 100 000 dolárov, keď si urobili zastávku v Santa Clara v Californii, informuje web extratv.com.

Pri kúpe lístkov sa mnohí stretli s problémami

Eras tour sa stalo populárnym aj medzi celebritami a zabaviť sa na speváčkine koncerty prišli napríklad Selena Gomez, Blake Lively, Millie Bobby Brown a iné známe mená. Lístky boli vypredané ešte pred tým, ako sa spustil verejný predaj.

Ticketmaster kvôli obrovskému záujmu musel predaj zrušiť, na čo zareagovala Taylor obvinením spoločnosti z tohto prešľapu, píše ďalej uvedený web. „Je samozrejmé, že si svojich fanúšikov nesmierne chránim. Je pre mňa naozaj ťažké zveriť tieto vzťahy a lojalitu vonkajšiemu subjektu a je pre mňa neznesiteľné len tak sledovať, ako sa dejú chyby bez možnosti odvolania,“ vyjadrila sa k incidentu speváčka. Tiež tvrdí, že sa u spoločnosti viackrát informovala, či zvládnu taký nápor kupujúcich a bola uistená, že áno.

Aby si mohli fanúšikovia kúpiť lístky skôr, ako bude dostupný verejný predaj, spolupracovala s programom Verified Fan od spoločnosti Ticketmaster. Tým zabezpečila kupujúcim kód, ktorý ich pustil k predpredaju vstupeniek. Niektorým sa to podarilo, no mnohí sa stretli aj s tým, že im padla stránka alebo im zobrazovalo rôzne chyby. K tomu sa Taylor vyjadrila so slovami: „Tí, ktorí ste nedostali lístky, môžem len povedať, že nám, dúfam, poskytnem viac príležitostí stretnúť sa a zaspievať si všetky tie piesne.“ 

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach