Europa 2 - Maxximum muziky

Či Či Či Čip aaaa Dejl! Chytáš sa? Poď si dať trochu retra

Je sobota, práve si sa zobudil o hodinu skôr, ako rodičia, ideš do obývačky, púšťaš telku a TAM! Zvučka Rýchlej roty! Nebolo to super? Bolo, preto na to máme tie naj spomienky.

Rýchla rota mala pôvodne tri série, 65 častí a dokopy bolo natočených 24 hodín odvysielaného materiálu. Celý seriál tvorili v podstate hlodavce a mucha, určite si spomenieš na aktívneho Bzuča s veľkými očami. Hlavné úlohy hrali rozvážny, zodpovedný a fešácky Chip, lajdácky a roztržitý Dale a samozrejme ďalší ich parťáci, Monty Jack s neutíchajúcou chuťou na syr a múdra fešanda Gadgetka… Každý týždeň po príbehoch z Káčerova zachraňovali svet a robili nám krajšie víkendy po roku 1989.

Minulý rok prišiel do kín celkom nenápadne aj film o našich hrdinoch z detstva. Návrat Rýchlej roty Chipa a Dala po tridsiatich rokoch zachytáva bývalé televízne hviezdy v súčasnom Los Angeles. Od zrušenia ich úspešného televízneho seriálu ubehlo niekoľko desiatok rokov a Chip sa poddal životu na predmestí a predáva poistné zmluvy, zatiaľ sa Dale sa po počítačovej úprave nostalgicky vracia k zlatým časom. Na csfd.cz má film Rýchla rota veľmi priemerných 66%, ale kritiky sú celkom fajn, ak budeš mať možnosť, nebude to zabitý čas.

My si najlepšie pamätáme zvučku, takže: Každou špárou sa plazí gangstrov zbor, im s ráznou tvárou sa stavaj na odpor!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nech sa páči, ešte ako bonus oficiálny trailer z filmu…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach