Europa 2 - Maxximum muziky

Na pľaci lietali facky! Joaquin Phoenix a jeho herecká kolegyňa sa pri natáčaní filmu Napoleon odklonili od scenára

Nový film Napoleon príde do kín už tento rok a zdá sa, že sa máme na čo tešiť!  V hlavných úlohách sa predstavia Joaquin Phoenix ako Napoleon a Vanessa Kirby ako jeho manželka Joséphine de Beauharnais. Nepôjde však len o nejakú nudnú dokumentárnu snímku, na pľaci totižto lietali facky. Bývalý predstaviteľ JockeraJoaquin dal nečakane facku svojej hereckej kolegyni. Tá s tým však bola úplne v poriadku. Prečo?

Sama s tým súhlasila. Dvojica sa podľa zdrojov dohodla, že aby natáčanie okorenili, odklonia sa od scenára, keď budú mať pocit, že by to filmu mohlo pomôcť. A tak sa aj stalo. Ich snahou bolo odzrkadliť chaotický vzťah cisára a cisárovnej z obdobia 18. storočia. Preto sa dohodli, že by bolo fajn, ak by do historických materiálov vložili aj kúsok spontánnosti, informuje portál latimes.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Portál zároveň uvádza, že keď sa Vanessa Kirby pred natáčaním rozprávala s Joaquin, povedala mu: „Môžeš mi dať facku, môžeš ma ťahať za vlasy, pobozkať, môžeš urobiť čokoľvek.“  Herci uviedli, že sa pri natáčaní chceli navzájom prekvapiť a vyhnúť sa tak klišé momentom, ktoré sa nachádza v mnohých historických drámach. Ak ťa to zaujalo, čekuj trailer, pretože film príde do kín už na začiatku novembra!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach