Europa 2 - Maxximum muziky

Sandra Bullock je zdrvená. Prišla o svojho milovaného muža, mal iba 57 rokov

59-ročná herečka Sandra Bullock prežíva jedno z najťažších a najsmutnejších období v jej živote. Pred pár dňami zomrel jej dlhoročný milovaný partner Bryan Randall. Osudným mu bolo ochorenie ASL, s ktorým bojoval tri roky. 57-ročný Bryan zomrel 5. augusta v pokoji a obklopený rodinou, uviedli jeho blízki vo vyhlásení pre portál people.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Herečka ho pred verejnosťou skrývala

Ochorenie držala dvojica v tajnosti, podľa zdrojov o ňom nevedeli ani Bryanovi priatelia. Dozvedieť sa o tom mali až vo chvíli, keď rodina potvrdila jeho úmrtie. Jeho stav sa začal rapídne zhoršovať pred rokom, kvôli čomu herečka ukončila aj hereckú kariéru. Chcela sa mu totižto naplno venovať, uvádza portál dailymail.co.uk.

Práve Sandra mala byť tou, ktorá Bryana skrývala pred verejnosťou. Zdroj, ktorý mal k dvojici blízko, však prezradil, že tí dvaja si nikdy neboli bližší ako po tom, čo prepukla jeho choroba. Aj napriek tomu, že Sandra a Bryan neboli nikdy zosobášení, v roku 2017 si na Bahamách vymenili sľuby.

Na ceremoniáli boli prítomní len najbližší a dve deti, ktoré si herečka adoptovala. Dievčatá ho hneď po tomto začali volať „otec“. Aj napriek tomu, že herečka sa po rozvode v roku 2010 už nikdy nechcela vydať, o Bryanovi Randallovi hovorila ako o najväčšej láske jej života.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach