Europa 2 - Maxximum muziky

Tento krásny párik sa rozdelil. Rami Malek a Lucy Boynton hlásia po piatich rokoch koniec

Herec Rami Malek a herečka Lucy Boynton spolu tvorili pár od natáčania filmu Bohemian Rhapsody v roku 2018. Ak si spomínaš a ako ti aj názov napovedá,  film opisoval životnú cestu legendárneho Freddieho Mercuryho a kapelu Queen.

Dvojica však netvorila pár len v súkromí, ale aj na obrazovkách sme ich mohli vidieť ako filmový pár – Rami stvárnil Freddieho Mercuryho a Lucy jeho priateľku Mary Austin. Avšak tak, ako aj vo filme, ani v realite ich láska netrvala večne a po piatich rokoch idú od seba, informuje web indiatoday.in.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Naposledy ich videli na verejnosti vo februári tohto roku, a tak to podľa všetkého ukončili už v prvej polovici roka. Zdroj blízky dvojici uvádza, že pár sa rozišiel v tichosti bez prílišnej pozornosti.  Obaja sa sústreďujú na vlastnú kariéru a posúvajú sa v živote ďalej.

Na verejnosti ho už videli s inou

Rami však nečakal dlho a na verejnosti sa ukázal s herečkou zo seriálu The Crown Emmou Corrin. Podľa vyššie spomínaného webu sa zúčastnili spolu koncertu Brucea Springsteena v Hyde Parku. Zdroj prezradil len toľko, že im spolu vraj bolo skvele. Nič konkrétne to však znamenať nemusí, pretože Rami sa teraz údajne obklopuje blízkymi priateľmi a užíva si leto.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach