Europa 2 - Maxximum muziky

Margot Robbie nebola prvou voľbou! Barbie mala stvárniť táto sexi herečka

Film Barbie sa teší obrovskej popularite. Šialenstvo okolo bábiky od Matella vidíme na každom rohu, a niet sa čo čudovať – film už zarobil 1 miliardu. O réžiu sa postarala Greta Gerwig, ktorá sa tak stala prvou ženou, ktorej sa to podarilo. V dejinách Hollywoodu sa to doposiaľ podarilo len 28 ľuďom, konkrétne mužom, informuje portál nytimes.com.

Snímka pobláznila milióny ľudí po celom svete. Mattel uzavrel spoluprácu s mnohými značkami, ktoré teraz predávajú kúsky ako od Mattela. Diváci chodia do kín oblečení v ružovom a tešia sa, čo ich na plátnach čaká.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Za stvárnenie hlavnej úlohy získala veľkú popularitu aj Margot Robbie, ktorá však najnovšie prezradila, že na stvárnenie Barbie nebola prvou voľbou. Mnohých to možno prekvapí, ale tvorcovia chceli, aby blonďavú a stereotypnú Barbie stvárnila izraelská herečka Gal Gadot.

Margot Robbie, ktorá bola zároveň aj producentkou filmu, chcela spoločne aj s režisérkou, aby sa hlavnej úlohy zhostila práve Gal. Vybaviť sa to však nepodarilo, pretože mala plný diár a natáčanie sa jej prekrývalo s inými hereckými úlohami, uvádza portál nme.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach