Europa 2 - Maxximum muziky

Harry Styles sa objavil na verejnosti s touto kanadskou herečkou! Vzniká tu nový párik?

Spevák Harry Styles sa objavil na verejnosti s herečkou Taylor Russell. Z fotografií sa dá vyčítať, že sa tam spolu neocitli náhodne, ale práve naopak. Mali k sebe celkom blízko! Web pagesix.com píše, že svoju údajnú priateľku mal ísť podporiť na jej vystúpenie v Národnom divadle v Londýne počas stredajšieho večera, 9. augusta.

Sprevádzal ho aj jeho dlhoročný priateľ James Corden, ktorý hosťoval šou The Late Late Show, s manželkou Juliou Carey. Taylor Russell môžeš poznať z hororu Escape Room, z filmu Waves či Bones and All, kde si zahrala aj so skvelým Timothée Chalametom.

Celý večer strávili bok po boku

Po vystúpení spevák privítal Taylor objatím, na čo mu ona dôverným gestom položila ruku na rameno. Obaja sa usmievali, smiali a vyzerali veľmi šťastne. Predstavil ju aj Jamesovi a Julie. Zdroj uvádza, že sa zalúbenci mali držať za ruky a že sa Harry od herečky celý večer ani nepohol.

Obaja potom zostali na afterparty, z ktorej po približne hodinke odchádzali spolu. Prvé zmienky o tom, že by mohli tvoriť pár, sa objavili po tom, ako sa Taylor ocitla vo VIP zóne na Harryho koncerte vo Viedni. Spomínaný web ďalej informuje, že sa mal párik prechádzať ruka v ruke po rakúskom hlavnom meste.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach