Europa 2 - Maxximum muziky

Provokatér Kazma má vlastný film. Stál milióny eur!

38-ročný Kazma Kazmitch je český vtipálek, provokatér, influencer a moderátor, ktorý sa na internete preslávil svojimi kúskami. Medzi tie najznámejšie patrí akcia, počas ktorej sa nelegálne dostal na Majstrovstvá sveta v hokeji, ktoré sa konali v roku 2016 v Rusku.

Teraz však prichádza s niečím úplne iným už čoskoro si budeš môcť pozrieť jeho film ONEMANSHOW. Film, ktorý údajne stál 72 miliónov českých korún, čo je v prepočte takmer 3 milióny eur, príde do kín už 17. augusta. Pozri si trailer!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Internetový fenomén, ktorého videá majú milióny pozretí a vyvolávajú kontroverzné reakcie, uvedie do kín celovečerný film. Dlho pripravovaný projekt, na ktorom Kazma a jeho tím pracovali v najprísnejšom utajení štyri roky, sa už v auguste dočká svojho veľkého odhalenia aj v slovenských kinách,“ píše sa o filme na stránkach cine-max.sk.

Kazma hovorí, že týmto celovečerným filmom sa chystá zbúrať české a slovenské kiná, uvádza sa na spomínanom portáli. Tvorcovia sľubujú, že film zoberie divákov za hranice kinematografie. Podľa toho, aký je okolo filmu humbuk, zdá sa, že sa máme na čo tešiť!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach