Europa 2 - Maxximum muziky

Od Britney Spears odišiel manžel. Teraz ju vydiera

Britney Spears prežíva ťažké obdobie, aj napriek tomu, že jej aktivita na Instagrame tomu vôbec nenasvedčuje. Speváčka a Sam Asghari sa vzali v júni 2022, no teraz sa na internete objavila informácia o tom, že Sam od nej odišiel. Okrem toho, že od nej odišiel, ešte ju aj vydiera.

Od Britney žiada viac peňazí, ako má určené v predmanželskej zmluve. V prípade, že ich nedostane, chce zverejniť zosmiešňujúce informácie o Britney, uvádza portál pagesix.com. Zdroj pre portál však uviedol, že akékoľvek peniaze, ktoré speváčka nadobudla pred uzavretím manželstva, sú však riadne chránené. Zdroj zároveň uvádza, že ide o špinavé vydieranie a Sam peniaze, o ktoré žiada, nikdy nedostane. Podľa portálu people.com Sam nezaháľal a už aj požiadal o rozvod.

Unilad.com uvádza, že za rozvodom má byť nevera, a to zo speváčkinej strany. Na portáli sa taktiež píše, že dvojica mala medzi sebou niekoľkomesačné problémy a celý vzťah sa mal ešte viac vyostriť po brutálnej hádke. Britney sa k situácii nevyjadruje, práve naopak. Na Instagram postla fotku, ku ktorej napísala, že si chce čoskoro kúpiť koňa. Každý sa vyrovnáva so smútkom po svojom a zdá sa, že 41-ročná speváčka je toho príkladom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach