Europa 2 - Maxximum muziky

Štvrtá časť Bridget Jones bude dva roky meškať, Renée bude mať v čase nahrávania už 56 rokov

Štvrtý film o Bridget sa točiť bude, lenže nikto nevie, kedy presne. Štrajk v Hollywoode stále pokračuje a to brzdí mnohé projekty. Problém majú najmä vybookovaní heci, ktorí sú väčšinu času zaneprázdnení. Renée Zellweger mala v kalendári presne poznačený termín na nahrávanie štvrtej časti slávnej minisérie pre ženy, vďaka posunom to ale asi nestihne… Renée má tento rok 54 a nahrávanie až o dva roky ju posunie ešte kúsok k šesťdesiatke.

Štrajk je podľa bangpremier.com stále nočná mora pre filmových šéfov. Trvalo veky, kým si všetci herci zorganizovali termíny na Bridget Jones 4 a teraz štrajk znamená, že je natáčanie vážne ohrozené. Renée sa už sľúbila do viacerých filmov v nadchádzajúcich rokoch.

Filmy o Bridget Jones sú založené na románoch Helen Fieldingovej a postava sa prvýkrát objavila vo filme v roku 2001. Denník Bridget Jonesovej bol obrovský hit a zarobil viac ako 200 miliónov libier. Odvtedy nasledovali dve pokračovania. Fieldingová minulý rok prezradila, že pracuje na štvrtom filme založenom na jej románe z roku 2013 „Mad About the Boy“.

Sem-tam sa síce vráska objaví, na 54 ale nevyzerá…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach