Europa 2 - Maxximum muziky

Znie to ako z inej planéty! Taký je nový hit s názvom AI od slovenskej skupiny WAWAWU

Do slovenských rádií mieri chytľavý letný hit, o ktorý sa postarala košická dvojica WAWAWU. Producenti Martin Ferenčík a Robert Tkáč tentokrát siahli po zahraničnej spolupráci a v spojení s nemeckým štúdiom The Dor Brothers vznikol pôsobivý videoklip k ich aktuálnemu štvrtému singlu s názvom AI (artificial intelligence) – v preklade umelá inteligencia.

Autorkou textu ku v poradí štvrtému singlu skupiny WAWAWU je rovnako rodáčka z Košíc, Denisa Gajarská, ktorú fanúšikovia poznajú zo skupiny Dennyiah. Chytľavý a dynamický track AI naspievala samotná Deny, ktorá svojou úžasnou farbou hlasu dodala singlu tú správnu atmosféru.

„Spolupráca s Deny bola fantastická. Napísala vynikajúci text, ktorý posunul celý singel oveľa ďalej, než sme čakali. Skladba konečne dostala svoju tvár a pomenovali sme ju AI, pretože ide o tému, ktorá momentálne rezonuje,“ prezradil Martin Ferenčík.

Obaja muzikanti majú za sebou dlhoročné skúsenosti z koncertovania a spoluprác s mnohými známymi menami na slovenskej i zahraničnej scéne, medzi inými aj Richard Müller, Kristína, Saul, Lillie Nicole McCloud, Robo Opatovský, Funkiez a ďalší. „Povedali sme si, že doteraz sme pracovali pre druhých a prišiel čas, aby sme začali pracovať aj na sebe a našej vízii a autorskej tvorbe. Robíme to s radosťou, veľkou pokorou a veríme, že naša hudba si nájde svojich fanúšikov,“ dodal na záver.

Títo šikovní hudobníci boli hosťami aj v popoludňajšej šou Beccy a Šortyho. Vypočuj si rozhovor:

Rozhovor s Wawawu a Denniyah

Tento klip stojí za tvoju pozornosť, sleduj!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach