Europa 2 - Maxximum muziky

Miley Cyrus sa neubráni slzám v jej dojemnej novinke I Used To Be Young

Už ako názov napovedá, Miley Cyrus si v novej piesni I Used To Be Young zaspomína na svoju mladosť, kedy zvykla byť šialená, zábavná, divoká, no mladá. „Ja a tá, o ktorej tvrdíš, že si videl včera, išli rôznymi smermi,“ spieva sa v piesni. K songu patrí dojemný jednoducho spravený videoklip, v ktorom speváčka vyroní nejednu slzu.

Na svoje mladšie ja však nespomína v zlom. „Nestojí za to, plakať nad vecami, ktoré nedokážeme vymazať,“ a aj keď niečo pokašľala, bola to pre ňu zábava, tvrdí v songu.

„Táto pieseň je o tom vážiť si, kým sme boli, o milovaní toho, kým sme teraz a o oslave toho, kým sa staneme,“ priblížila myšlienku svojej novinky. „Som pyšná na moju minulosť a optimistická čo sa týka budúcnosti,“ cituje ju web people.com.

Počas videoklipu livestreamovala so svojou mamou

Speváčka prezradila niečo z natáčania videoklipu – počas natáčania livestreamovala so svojou mamou Tish v kamere. „Je to mega emotívne,“ povedala Miley. „Mohli sme sa vidieť navzájom a keď tancovala, rozplakalo ma to, rozosmialo, vyvolalo to vo mne toľko skutočných emócií a myslím si, že tie u ľudí teraz nevidíme často.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach