Europa 2 - Maxximum muziky

Adam Sandler posiela Jennifer Aniston ku Dňu matiek kyticu, a to každý rok. Dôvod ťa dostane!

Hereckí kolegovia Adam Sandler a Jennifer Aniston majú medzi sebou skvelé priateľské puto. Už mnohokrát sa objavili v spoločnom filme a veľakrát sa stalo, že hrali partnerov, možno aj preto sú už viac ako 20 rokov skvelými priateľmi. Naposledy si spoločne zahrali vo filme Murder Mystery 2, ktorý premiéroval koncom marca.

Herečka v nedávnom rozhovore pre  The Wall Street Journal Magazine prezradila viac o ich špeciálnom pute. Adam jej totižto posiela každý rok kvety ku sviatku Deň matiek, a to aj napriek tomu, že žiadne deti nemá. Dôvod, prečo to robí, ťa prekvapí a rozcíti zároveň. Herečka priznala, že nemohla otehotnieť, dokonca zazneli tvrdenia, že je neplodná. Portál today.com píše, že Jennifer bola veľakrát verejne kritizovaná za to, že nikdy nemala deti. Teraz, keď však išla s pravým dôvodom von, mnohých to šokovalo.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

O dieťa sa snažila, no neúspešne

V rozhovore, ktorý robila ešte v roku 2021 priznala, že všetky fámy o údajných tehotenstvách, ktoré sa rozoberali v bulvároch, ju veľmi trápili. „Celé som to brala veľmi osobne – všetky klebety o mojom tehotenstve, ale aj reči o tom, že som uprednostnila kariéru predtým, aby som sa stala matkou. Vtedy som bola naštvaná a vravela som si, že ostatní ani nemajú poňatia, čo sa deje v mojom súkromnom živote. Nikto nevie, aké mám zdravotné problémy a že nemôžem mať deti. Jednoducho, veľmi mi to ubližovalo a bolo to od všetkých naozaj hnusné,“ priznala pravdu herečka.

V ďalšom rozhovore pre Allure prezradila, že sa niekoľkokrát snažila otehotnieť a skúšala naozaj hocičo. Zároveň povedala, že by dala všetko za to, aby jej niekto kedysi dávno povedal, že si má zamraziť vajíčka. Herečka však nič neľutuje a je vysporiadaná.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach