Europa 2 - Maxximum muziky

BECCA ODCHÁDZA: Čo bude s popoludňajšou show?

Ak si Becciným fanúšikom, máme pre teba zlé správy – Becca totižto odchádza. Ak si teraz kladieš otázku, čo bude s popoludňajšou šou na Europe 2, máme pre teba odpovede!

Môžeš však zachovať pokoj a vydýchnuť si – my ťa len prankujeme! Becca síce odchádza, ale nie je to navždy. Ide len na mesiac do Ameriky zdokonaliť sa v angličtine. Šorty bude, samozrejme, aj naďalej vysielať. Aj napriek tomu, že v štúdiu bude sám, Becca sa bude prihovárať priamo z New Yorku v pravidelnej rubrike.

Becca sa rozhodla ísť študovať do Ameriky angličtinu preto, lebo sa cíti trápne, keď má hovoriť po anglicky a taktiež sa necíti byť sama sebou, pretože má obmedzenú slovnú zásobu. Prečo si však vybrala práve New York? „Bola som tam na najlepšom výlete na svete a taktiež milujem vibe toho mesta. Keď som sa rozhodovala, kam ísť na mesiac, New York bola jasná voľba. Je to pre mňa najlepšie mesto na svete,“ hovorí.

Bývať bude na Manhattane, čaká ju 6 hodinová denná výučba a chcela by stretnúť Spider-Mana

Becca zároveň prezradila, že bývať bude priamo na Manhattane, len 5 minút od Central parku a víziu ma takú, že keďže býva tak blízko, každé ráno by si tam chcela ísť zabehať. Za veľkú mláku ide úplne sama a ako ona sama povedala, má pred tým obrovský rešpekt. „Mám pár hodín do odletu a začínam stresovať, či som stihla všetko vybaviť, pretože som si veľa vecí nechala na poslednú chvíľu,“ priznala.

V New Yorku asi nie je príležitosť na to, nudiť sa a naša Becca má už jasnú víziu o tom, ako budú vyzerať jej dni. Každý deň by chcela behať, prípadne si zacvičiť jógu, dať si ľadové ovsené latté, raňajky a potom sa pustiť do štúdia. „V škole budem 6 hodín denne a potom mám v pláne nechať sa uniesť mestom,“ povedala.

Veci, ktoré by chcela vidieť, má jasne dopredu premyslené a dokonca vie aj to, ktorú známu osobnosť by chcela stretnúť. „Chcela by som si zopakovať stretnutie s Tomom Hollandom, pretože keď som ho minulý rok stretla, zamrzla som, a to práve preto, že neviem dobre po anglicky a bála som sa ho,“ hovorí so smiechom.

Po stretnutí s hercom zamrzla a potom plakala hodinu a pol

Zároveň priznala, že v živote nezamrzla pred žiadnym človekom. Becca si na stretnutie spred roka aj zaspomínala: „Vymenili sme si niekoľko pohľadov. On sa vtedy asi bál, že zmobilizujem celú kaviareň, v ktorej bol a bude musieť utekať preč. To, som, samozrejme, neurobila a rozhodla som sa, že ho počkám vonku,“ spomína na stretnutie so Spider-Manom.

Lenže, ako už spomenula, zamrzla a kým sa spamätala, on už zabočil za roh a nastúpil do veľkého čierneho auta, pred ktorým stál bodyguard. „Potom som sa zrútila a plakala hodinu a pol vkuse,“ hovorí s vážnym výrazom. Vtedy si však povedala, že ak by mala ešte možnosť ho raz stretnúť, prišla by za ním a povedala: „To som ja! Tá, čo za tebou neprišla,“ hovorí so smiechom. Dodala však, že by mu tiež povedala, že ho má rada.

Šorty sa s Beccou rozlúčil po svojom

Šortymu bude jeho moderátorská dvojička očividne chýbať, a tak sa s ňou rozlúčil tak, ako sme pri ňom zvyknutí. Vypočuj si darček, ktorý si pre ňu prekvapil – nevedela o ňom ani samotná Becca!

Takto znie Šortyho prekvapenie pre Beccu. Vypočuj si, čo si pre ňu pripravil

A pozri sa aj na to, aká bola Beccina reakcia. Bolo to vtipné a emotívne zároveň!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach