Europa 2 - Maxximum muziky

Joe Jonas podal žiadosť o rozvod. So Sophie Turner boli manželmi 4 roky

Mnohí si mohli všimnúť, že sa Joe Jonas na verejnosti premáva bez svojej obrúčky, a tak istú chvíľu kolovali špekulácie, že to medzi ním a herečkou Sophie Turner škrípe. Obrúčku si však vie dať dole a opäť nasadiť, napríklad na Instagramovej fotke so svojimi bratmi ju má už opäť na mieste. Zdroje však potvrdzovali, že medzi manželmi nebolo všetko ok a zdá sa, že mali pravdu. Joe Jonas podal žiadosť o rozvod!

Obrátil sa na rozvodových právnikov

Podľa webu tmz.com Joe oslovil rozvodových právnikov a nakoniec aj na Floride vypísal rozvodové dokumenty. Zastupovať ho bude Tom Sasser, ktorý participoval na rozvode Tigera Woodsa. Dôvodom rozvodu majú byť rozdiely v ich životných štýloch. „Ona rada chodí na párty, on radšej zostane doma,“ uviedol zdroj, pričom párik  má vraj problémy už viac ako pol roka. Spevák žiada o spoločné opatrovníctvo ich dvoch detí.

Joe a Sophie uzavreli pred sobášom predmanželskú zmluvu, ktorú spomína Joe aj v rozvodových papieroch. Žiada tiež od súdu, aby pre nich vytvoril rodičovský plán, ktorý by obom stranám umožnil častý a nepretržitý kontakt s ich deťmi. Tiež požaduje, aby sudca rozhodol fér aj čo sa týka finančnej podpory detí, píše ďalej spomínaný web.

Posledné tri mesiace sa vraj o deti stará prevažne Joe, pričom ich má so sebou na turné po Amerike, na ktorom je s kapelou. Preto by mohol v podstate žiadať o viac ako 50 % starostlivosti.

Sophie Turner, hviezda z obľúbenej série Hra o tróny, sa s Joeom spoznala v roku 2016. Zasnúbili sa rok na to a vzali sa v roku 2019. Prvú dcérku, ktorej dali meno Willa, privítali v roku 2020 a druhej sa dočkali o dva roky neskôr.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach