Europa 2 - Maxximum muziky

Separ o koncerte Travisa Scotta: Vrátilo ma to do čias, keď som mal 16 rokov. Ocitol som sa aj v mosh pite

Separ si užil Travisa Scotta naživo a že to bola bomba! Slovenský raper povedal, že to bol najlepší koncert, na akom počas uplynulých rokov bol. Nedostala ho len atmosféra a raperove schopnosti, ale aj to, že na pódium vyšiel Kanye West. „To bola nepredstaviteľná halucinácia v súčasnej dobe,“ povedal Separ hneď na úvod.

Slovenský raper nešetril chválou, a to aj napriek tomu, že podľa Separa nejde o jeho najlepší album všetkých čias. V rozhovore u Beccy povedal, že koncert ho vrátil do doby, keď mal 16 rokov a dokonca sa ocitol aj v mosh pite. Aj napriek tomu, že niektoré songy sú depresívnejšie, čo sa týka koncertovania, Travis predviedol, čo je v ňom, a to v plnej kráse.

Na rozdiel od iných amerických raperov, ktorí si len pustia playback a kde-tu čosi vykríknu, Travis si to vraj celé odrapoval. To, že si raperi však púšťajú do pozadia popri vystúpeniach playback, im Separ nezazlieva, pretože to robí aj on. Avšak, celú show do toho rapuje a nevypĺňa si tým hluché miesta, čo ocenil aj pri 32-ročnom americkom raperovi, ktorého koncertu sa zúčastnil v lete.

Počas koncertu sa triasla zem

To, že to bol poriadny banger, si vie predstaviť každý Travisov fanúšikov. Avšak v Ríme sa diali veci – počas koncertu zazneli brutálne pecky a bolo normálne cítiť, ako sa triasla zem. Koncert sa konal v bývalom rímskom bojisku, ktoré je známe ako Cirkus Maximus a primátorka, ktorá tam deň po koncerte vystúpila, neskrývala obavy. „Povedala, že po koncerte Travisa Scotta sa tam objavil problém so statikou,“ čo malo asi „na svedomí“ 80-tisíc prítomných ľudí, pod ktorými sa doslova triasla zem.

Tieto informácie zdieľal aj portál edition.cnn.com. K celej veci sa vyjadril aj rímsky archeológ, ktorý sa obával zničenia starovekého mesta. Portál zároveň uvádza, že riaditeľ rímskeho Kolosea zakázal koncerty na tomto mieste, a to práve kvôli možnému výskytu zemetrasenia.

Vypočuj si celý rozhovor so Separom, v ktorom sa dozvieš viac o atmosfére, ale aj o tom, ako sa dostali do Golden Circle, a to aj napriek tomu, že mali úplne iné lístky.

Vypočuj si, aký bol koncert Travisa Scotta

Inak, Separova skladba Sunset sa stala BANGROM LETA 2023 a o tom, že práve tento song, sa stane hymnou tohto leta, ste rozhodli vy! Vypočujte si, čo na to povedal samotný raper!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach