Europa 2 - Maxximum muziky

Vieš, kto je toto?! Fanúšikovia sa obávajú, či speváčke náhodou „nepreplo“

Doja Cat je vraj vo svojej novej ére, avšak mnohí sú zdesení. To, že speváčka prešla nejakou divnou zmenou, si všimol snáď každý jej fanúšikov, ktorý ju sleduje na sociálnych sieťach. Sprv drobné žieňa s mega hlasom sa zmenilo na holohlavú postavičku s prázdnym pohľadom. Aspoň tak sa prezentovala na sociálnych sieťach. Mnohí sa obávali o jej duševný stav po tom, ako si oholila vlasy a aj obočie, pretože povedala, že nemá rada vlasy a necíti sa s nimi dobre. Na tom by nebolo, samozrejme, nič zlé, keby teraz neprešla do akej si „satanistickej“ éry.

Len pred pár dňami vydala song Demons, ku ktorému natočila aj tematicky videoklip. Ak sa nerád bojíš, radšej si ho ani nezapni, pretože speváčka je v ňom nespoznanie. Stelesňuje démona a mnohí sú pohoršení, čo dali vedieť aj v komentároch pod jej fotkami na Instagrame.  Niektorí tvrdia, že by sa mala dať dokopy, inak ju tento biznis totálne zničí, iní sa za ňu doslova modlia a tí, čo to s ňou vzdali, ju hromadne unfollowujú.

Aj napriek tomu, že ide o kontroverzný obsah, video má na YouTube za pár dní viac ako 7,5 milióna videní. Ak Doja chcela rozprúdiť debatu, tak sa jej to podarilo. Nájdu s avšak aj takí, a nie je ich vôbec málo, ktorí speváčku chvália. A to najmä z hľadiska spracovania klipu. Dokonca ho označujú za kinematografické dielo a dúfajú, že na blížiace sa VMA príde v kostýme „démonky“. Ak sa ti toto zdá ako príliš, priprav sa na pokračovanie! Doja sa totižto len rozbieha – 22. septembra totižto vydáva nový album.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach