Europa 2 - Maxximum muziky

Tieto polohy pri sexe sú super, aj keď ste obaja veľmi najedení

Konečne voľno, dobrá večera, plány na horúcu noc a potom… Ani ťuk. Kde bola chuť, tam je teraz paralýza z prepchatého brucha, ani jednému sa nechce hýbať, ale tak aspoň jedno číslo by ste mohli dať. A preto prichádza tento návod pre gurmánov, v ktorom nájdeš tipy na to, ako zaskórovať a prípadne od námahy neomdlieť.

Prečo na to skočiť, alebo sa aspoň priplaziť?

Vysmážaný syr, kofola, tatárska omáčka, hranolky, čokoládová zmrzlina, pečená klobása a koláč. Hm. Povoľ si opasok alebo si rovno stiahni nohavice, v ideálnom prípade sa vyzleč a ideme na to. Žiadne váľanie sa vo dvojici pred telkou, zabudni na lenivosť, toto je lepší nápad. Kto hovorí, že pri kvalitnom sexe máte po sebe skákať ako po trampolínach? Táto rozkoš ťa pekne ukolíše k spánku.

Lenivé lyžičky

Túto polohu asi poznáš. Pekne si ľahnite jeden za druhého. Muž by mal byť vzadu, inak to veľmi nefunguje. Orgán na orgány, pomalé lenivé pohyby a keď skončíte, môžete tak rovno zaspať. Bacha, aby jeden nezaspal v najlepšom, je to fakt strašne kolísavá a príjemná poloha.

Pomalý psíček

Podobné, ako lyžičky, len ten s penisom je hore, teda na vrchu a opiera sa o lakte, spodný element si pohodlne leží a každá osoba je rada, že nejedli nič, z čoho by jej nafukovalo brucho.

Osvedčený jazyk

Ak je jeden viac prejedený a druhý menej, máte šťastie. Ten, čo sa už nevie ani pohnúť, sa pekne natiahne a nechá na sebe popracovať toho viac hladného… Podmienka je dosť veľká posteľ, ak chcete obaja ležať. Istí to prípadne podlaha.

Šikovné prsty

Ručná práca sa občas dosť podceňuje. Pritom práve prsty sú dokonalá zbraň lenivého milovníka! Však len ležíš a správne brnkáš na strunu…

V najhoršom prípade pomôže hračka

Nemyslíme plastovú kačičku. Hovoríme, samozrejme, o niečom, čo vibruje. Stačí to len priložiť, prípadne sa pritúliť k blízkemu telu a je to. Dobrú chuť a doprajte si všetky možné radosti a slasti, ktoré život prináša!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach