Europa 2 - Maxximum muziky

Megan Fox má nový look: S červenými vlasmi je na nepoznanie!

Keby si ju stretol takto na ulici, pravdepodobne by si ju ani nespoznal! Megan Fox rapídne zmenila imidž a počas prechádzky s Machine Gun Kellym predviedla nové krátke červené vlasy. Herečka v posledných mesiacoch zmenila farbu vlasov niekoľkokrát, a preto to pre jej skalných fanúšikov nie je až takým prekvapením.

Je pravda, že jej ikonická čierna hriva je už dlhšie preč, pretože predtým, ako predviedla žiarivú červenú, mala farbu vlasov ladenú do ryšava. Nech má však akúkoľvek farbu, stále je neuveriteľne sexi! A teraz ruku na srdce, keby si ju takto stretol, vedel by si, že je to Megan Fox?

To, že sa dvojica ukázala na potulkách po New York City ruka v ruke asi znamená, že ich nedávna kríza, o ktorej sa šepkalo, je zažehnaná. O ich problémoch sa začalo hovoriť po tom, ako ich videli, že odchádzajú z partnerskej poradne.  Zdroj pre portál etonline.com prezradil, že medzi Megan a MGK je momentálne všetko super.

Avšak ich vzťah sa nezlepšil len tak. Obaja na ňom údajne poriadne zamakali, aby všetko fungovalo tak, ako má. „Sú opäť naspäť spolu a je to 100 percentné. Užívajú si jeden druhého a diskutujú o plánoch v budúcnosti. Chcú pokročiť so zásnubami a začať plánovať svadbu,“ doplnil spomínaný zdroj.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach