Europa 2 - Maxximum muziky

Chalani z The Chainsmokers parodujú fotku Justina a Hailey Bieber. Prečo?

Alex Pall a Drew Taggart, známi pod spoločným umeleckým menom The Chainsmokers, budú vydávať nový album Summertime Friends. Kedy, to nie je isté, avšak stihli si popritom urobiť sradnu a prerobiť fotku manželov Justina a Hailey Bieber. Zo srandy prehlásili, že by to mohol byť aj cover albumu, no bolo by to príliš absurdné.

Do parády si vzali ich fotku z fotenia pre Calvin Klein z roku 2019, čo bolo zároveň prvé fotenie Bieberovcov ako manželov, píše web dailymail.co.uk. Na prerobenej fotke od The Chainsmokers môžeš vidieť chalanov bez trička len v rifľových nohaviciach, z ktorých vidno spodnú bielizeň práve od spomínanej značky. Tričko s motívom tejto fotky si vieš dokonca predobjednať na ich oficiálnej stránke.

V poste môžeš nájsť aj originálnu fotku od Bieberovcov a fotku, ktorá by mohla byť skutočným coverom albumu. Je na nej dievča, ktoré sa opiera o bar, drží v ruke koktejl a celá fotka je trochu rozmazaná.

Drew Taggart priznal, že má problémy s alkoholom

„S pitím som bojoval počas celej svojej kariéry, pretože je to závislosť, ktorá je vložená do prostredia, v ktorom existujeme,“ povedal na margo jeho vzťahu k alkoholu. „Vina za to, že nie som dosť dobrý alebo nie som lepší, ma, ironicky, dostáva do špirály, ktorá reštartuje môj cyklus tohto zlého zvyku,“ napísal v popise ku krátkemu videu, kde hrá na klavíri a teasuje ich vtedy ešte nevydaný song Self Destruction Mode.

„Toto nie je song o volaní o pomoc, ale skôr prijatím alebo oslavou všetkého, čím som. Viem, že mám chyby. Viem, že som skvelý a vy tiež. Nikdy na to nezabudnite,“ napísal.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach