Europa 2 - Maxximum muziky

Dohady sa potvrdili! Timotheé Chalamet sa pred všetkými bozkával s Kylie Jenner

Aj napriek tomu, že sa šuškalo o tom, že Timotheé Chalamet a Kylie Jenner tvoria pár, len málokto tomu skutočne veril. Avšak, predsa je to pravda. Na narodeninovom koncerte Beyoncé, ktorý sa konal  v Los Angeles pred pár dňami, sa pred všetkými bozkávali a bolo im úplne jedno, kto ich vidí.

Pár sa nachádzal vo VIP zóne, kde bolo plno celebrít. Koncert, počas ktorého spevácka ikona oslavovala 42. rokov sa doslova hemžil celebritami. Prítomní boli Bieberovci, Zendaya, Kendal Jenner či Adele, píše sa na portáli TMZ, ktorý aj zverejnil fotografie bozkávajúceho sa páriku. Podľa prítomných ľudí, ktorí ich videli na vlastné oči, sa dvaja zaľúbenci od seba nevedeli odtrhnúť. Stále sa vraj objímali, bozkávali a hladkali.

O tom, že dvojica spolu chodí, sa začalo hovoriť po tom, ako paparazzi videli Kyliene auto pred hercovým domom. Taktiež ich fotografi „prichytili“ pri tom, ako spoločne išli na večeru. Aj napriek tomu, že ich mnohí videli bok po boku, len veľmi málo ľudí verilo, že by skutočne boli spolu. A predsa je to tak! Pozri sa na ich spoločný romantický večer, ktorý strávili na koncerte.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach