Europa 2 - Maxximum muziky

Stručný zoznam vlastností, ktoré u muža ženy hľadajú najčastejšie. Krása ani peniaze to nie sú

Nejdeme sa tu teraz baviť o tom, či každý vo vzťahu dokáže tomu druhému ponúknuť niečo na oplátku, ani o tom, čo za svoju snahu dostaneš ty, milý MUŽ. Chcel si vedieť, čo chcú ženy? Tak čítaj a uč sa.

Ako si vlastne vyberáme

Keď sa ženy opýtaš, akého by chcela chlapa, väčšinou povie, že by mal byť vysoký, tmavovlasý a pekný. Lenže keď sa pozrieš na jej bývalých, málokedy to sedí. V skutočnosti sa totiž ženy zamilujú skôr ušami, ako očami. Berieme to ako ako jeden celý balíček, v ktorom je výzor, povaha, humor, výhody, nevýhody, cikanie po sediačky, slabosť pre dlhonohé kolegyne, život po tridsiatke u mamky a tak ďalej. Takže chceme chlapa s nižšie uvedenými vlastnosťami.

Láska a starostlivosť

Ženy chcú muža, ktorý je láskavý a starostlivý. Chceme niekoho, kto bude našim najlepším priateľom, partnerom a rovnocenným partnerom. Predovšetkým chceme niekoho, s kým sa cítime dobre.

IQ, mozog, rozum

Inteligencia je sexi a inteligentní muži nás jednoducho priťahujú. Či už nás chlap informuje o najnovšom otvorení reštaurácie, alebo nás učí niečo, čo sme o futbale nevedeli, máme radi niekoho, od koho sa môžeme učiť.

Buď vtipný

Buď vtipný a budeš pre nás atraktívny. Nie je v tom žiadna veda, je to proste fakt. Sto percent žien oceňuje muža, ktorý je vtipný. Ak dokážeš ženu rozosmiať, takmer vždy si bude myslieť, že ste úžasný.

Rovnováha, bejby

Je dôležité viesť vyvážený životný štýl. Ženy si užívajú randenie s mužom, ktorý dokáže kadečo. Chceme chodiť s niekým, kto má rád aj svoju prácu, aj rodinu, aj priateľov a dokáže mať aj vzťah. Priťahujú nás muži, ktorí si na nás nájdu čas a ktorí nám ukážu, že sme nevyhnutnou súčasťou ich života.

Počúvaj, čo ti hovorím

Muž, ktorý je dobrý poslucháč, je fakt dobrý úlovok. Pretože my ženy sme emotívnejšie ako muži, rady sa zverujeme. Môžeme sa rozprávať celé hodiny. Máme veľa príbehov a chceme, aby ste si ich všetky vypočuli. Ak dokážeš počúvať ženu, a tým myslím skutočne počúvať, máš veľkú šancu, že si ťa nechá.

Takto je to s tým výzorom

Ženy chcú chodiť s dobre vyzerajúcimi mužmi. Dobrá správa je, že aj pekný outfit môže urobiť muža atraktívnym. Ak ste dobre oblečení a UMYTÍ, ukazujete svetu, že si vážite seba a svoj vzhľad. Koniec koncov, ženy sa chcú zamilovať. Chceme niekoho, s kým sa budeme cítiť výnimočne a dôležito…

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach