Europa 2 - Maxximum muziky

Ed Sheeran naštval svojich fanúšikov. Zrušil koncert len pár hodín pred jeho začatím

Britský spevák Ed Sheeran je vo svojej podstate jedným z najobľúbenejších umelcov 21. storočia – nerobí žiadne „prúsery“, nespájajú sa s ním žiadne škandály a jeho skalní fanúšikovia ho podporujú. Svedčia o tom aj fakty: Spotify ho označilo za druhého najpočúvanejšieho umelca desaťročia a taktiež sa jeho ÷ Tour  stalo najzárobkovejším v histórii.

Každý, kto patrí k jeho pevnej fanúšikovskej základni, by ho dozaista chcel vidieť naživo a užiť si jeho koncert so všetkým, čo k tomu patrí. Ed sa momentálne nachádza na americkom turné a počas koncertov pozýva na stage známe mená z hudobného priemyslu, s ktorými spieva ich najznámejšie piesne. Medzi jeho hudobnými hosťami sa v poslednom čase objavili Shawn Mendes, Macklemore i Eminem.

Teraz však zrušil koncert, ktorý sa mal konať v Las Vegas, a to len pár hodín pred jeho začatím. Niet sa preto čo čudovať, že jeho fanúšikovia sú na speváka naštvaní. Koncert však úplne nezrušil, ale posunul jeho konanie. Šou, ktorá sa mala konať v sobotu 9. septembra sa uskutoční 28. októbra a dôvodom mali byť nezhody s produkciou, píše portál bangpremiere.com. Ed si však svojich fanúšikov veľmi cení, a preto vieme, že koncert im vynahradí a urobí brutálnu šou!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach