Europa 2 - Maxximum muziky

Charlie Puth sa zasnúbil! Takto požiadal svoju drahú o ruku

Spevák Charlie Puth prekypuje láskou. V poste na svojom Instagrame sa pochválil troma fotkami z dňa, kedy požiadal svoju priateľku Brooke Sansone o ruku a ona povedala „Áno“! Na poslednej fotke z carouselu pretvorili dobre známu scénu z rozprávky Lady a Trump, no namiesto špagiet sa navzájom podelili o kúsok pizze. Reakcie na seba nenechali dlho čakať a zagratulovali im viacerí priatelia z brandže vrátane Johna Legenda.

Priletel za ňou kvôli tomu až do New Yorku

„Priletel som do New Yorku, aby som sa spýtal mojej najlepšej priateľky, či si ma vezme. Ona povedala áno,“ píše v poste autor hitov ako Attention či Light Switch„Som najšťastnejší, najlepšia verzia seba samého, a to všetko vďaka tebe, Brookie. Neskutočne ťa milujem navždy.“

Podľa portálu people.com sa prvýkrát začali spolu objavovať na verejnosti v roku 2022, pričom v októbri v šou The Howard Stern Show Charlie prezradil, že je zamilovaný do niekoho, s kým má spoločnú minulosť. Povedal tiež, že je fajn mať pri sebe niekoho takú dlhú dobu aj počas svojej kariéry.

„Popravde, momentálne mám strach z ľudí. Nedokážem niekam ísť z nejakého dôvodu a myslím si, že čím viac sa to stáva, tým viac sa chcem potom vrátiť k niekomu, koho poznám dlhý čas. Nemám záujem ísť von a byť šialený tak, ako som zvykol,“ dodal. Pozri, ako im to pristane!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach