Europa 2 - Maxximum muziky

Matúš Kolárovský aka YAEL dostal v Amerike ponuku na natočenie porna. Prijal ju?

V Troch prasiatok sa ocitol spevák, herec a model Matúš Kolárovský, známy aj ako Yael, s ktorým sa porozprávali o témach rôzneho druhu. Matúš prezradil viac zo svojej modelingovej éry – porozprával napríklad aj o (ne)príjemných zážitkoch z fotení a mnoho iného. Chalanom sa podarilo nájsť spojenie medzi modelingom a pornom, kedy Matuš priznal, že aj on ako model dostal v Amerike ponuku na točenie porna a priblížil okolnosti tejto situácie.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

S Oliverom, Samom a Láďom sa taktiež porozprávali na tému deti a Matúš otvorene priznal, aký má aktuálne vzťah s twiinskou Veronikou Nízlovou. Prasiatka boli tiež zvedavé, ako to vyzerá, keď interpret po koncerte zíde z pódia, pričom si Matúš zaspomínal na to, kedy mu padli na pódium prvé podprsenky.

Ku koncu si pre Prasiatka pripraví prekvapenie v podobe tajného hosťa, s ktorým vydal aj spoločný song! Uhádneš, kto to je? Tri prasiatka môžeš počúvať aj ako podcast na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii. Počúvať ich môžeš aj live, a to každú stredu od 22:00 hod. z éteru Europy 2!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach