Europa 2 - Maxximum muziky

Tina a Kali na Europe 2: Ako vznikla ich spolupráca na songu Aj keby a prečo sa tak stalo až teraz?

Kali a Tina prišli k Šortymu do Europy 2, aby odpromovali svoj najnovší a hlavne ich debutový singel Aj keby. Ako teraz vznikla ich spolupráca na songu, aj napriek tomu, že sa poznajú dlhé roky? „My dvaja sme už dlho kamoši a nikdy to neprerástlo do debaty o spolupráci a ja vlastne ani neviem, prečo,“ smeje sa Tina.

Zároveň doplnila, že s Kalim mali iné priority. „Ja som Kalimu založila rodinu. Aj keď to znie zvláštne, ale je to tak,“ hovorí. Zároveň vysvetlila, že Kaliho terajšia manželka Alicka bola najprv jej kamarátka a práve Tina ich zoznámila a dala dokopy. Dokonca bola aj svedkom na ich svadbe. „Som však rada, že to prišlo až teraz, pretože hudba, ktorú sme vytvorili, je výnimočná. Preto ma teší, že práve toto je náš výkop,“ hovorí.

Nehovorila však len Tina, slovo si zobral aj Kali, ktorý objasnil, ako sa dostal k beatu. Balík beatov mu kúpili kamoši k jeho 40-tke a ani si ho celý nevypočul. „Keď som počul tento, hneď som vedel, že toto je ono,“ priznáva raper. Vypočuj si exkluzívny rozhovor, v ktorom sa dozvieš odpovede aj na tieto otázky:

  • Kedy sa Kali rozhodol, že osloví na spoluprácu Tinu
  • Kde môžeš vidieť Kaliho tancovať choreografiu z ich najnovšieho songu?
  • Vydá v dohľadnej dobe Tina album?

Ako vznikla spolupráca medzi kalim a tinou a prečo až teraz.

Vypočuj si ich debutovú spoluprácu, ktorá sa nesie v skvelom a tanečnom afro duchu. Čekuj aj videoklip, na ktorom spolupracovali so svetoznámou choreografkou. Novinka je momentálne na 2 mieste v YouTube Trendoch, a tak by si si to určite nemal nechať újsť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach