Europa 2 - Maxximum muziky

Baby, pýtajte si VIAC! Naša Lea Danis má novú pesničku

Po vydarenom comebacku s tanečnou skladbou Dancefloor sa speváčka, textárka, hudobná producentka a hlavne naša moderátorka LEA DANIS rozhodla potešiť svojich slovenských fanúšikov. Na konci leta vydáva svoj druhý singel s názvom Viac. V novinke vyzýva všetky ženy, aby sa neuspokojili s málom v partnerskom vzťahu. Má aj vysvetlenie, ako k myšlienke prišla.

„Inšpirácií na tento text bolo viac ako dosť v mojom okolí, keď vidím ako sa po rokoch vkráda do vzťahu stereotyp, každodenné povinnosti a sociálne siete pohlcujú tú jednoduchú, čistú lásku. Pamätám, ako mi raz jedna známa povedala, že s mužom sú už len ako takí spolubývajúci, čo riešia rozvrh hodín. Doteraz si to pamätám a robím všetko pre to, aby sa mi to nestalo,“ spomína Lea, ktorá je autorkou textu.

Skladba Viac mala pôvodne dve demo verzie, slovenskú a anglickú, za ktoré mohli fanúšikovia na Instagrame hlasovať. Slovenská verzia vychádza oficiálne v piatok 15. septembra. Novinka, ako aj predošlý singel Dancefloor sa objavia aj na pripravovanom EP albume, ktorý by mal vyjsť do konca roka. Pozri si jej novinku a nezabudni si Leu naladiť na Europe 2!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach