Europa 2 - Maxximum muziky

Mladá speváčka Anika Iris s kapelou vydali novú pieseň Eye contact. Je to pecka!

Anika Iris vydala svoj už piaty singel s názvom Eye contact. Za hudbou aj textom stojí sama speváčka, pričom ju vytvorila spolu s kapelou, ktorá sa skladá z bubeníka Patrika Horňáčka a gitaristu Samuela Vargu. Partia sa počasl leta ocitla okrem vlastných koncertov aj na festivale Pohoda a na jeseň sa chystajú zahrať si po boku kapely Para v Trenčíne.

„Skladba je živou hudobnou odozvou na krásu užívania si života a odhodlania nepremáhať sa starosťami. Melódia pulzuje energiou a radostným rytmom, vytvárajúc atmosféru, v ktorej sa ľudia môžu odreagovať a prežívať momenty naplno,“ vyjadrila sa Anika ku piesni. Basgitarista Miroslav Tallo dodal: „Demo Eye contact malo silný nádych živelného grunge, ale nakoniec sme s producentom obliekli song do moderného šatu so súčasným soundom s množstvom elektroniky.“

Pieseň dokonale dopĺňa zaujímavý videoklip

Klip k songu sa točil na viacerých miestach v Bratislave ako napríklad v industriálnej hale v Stupave či v ateliéri kameramana Stanislava Gužáka, ktorý stojí za vizuálnou stránkou piesne. „Aby toho nebolo málo, v druhý deň nakrúcania som musel absolvovať zubné vyšetrenie, ktoré sa ale kameraman rozhodol natočiť a zakomponovali sme ho do dejovej línie klipu,“ povedal k natáčaniu bubeník Patrik Horňáček. Vypočuj si túto nadupanú novinku!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach