Europa 2 - Maxximum muziky

Veľký comeback chlapčenskej skupiny *N Sync. Po viac ako 20 rokoch sa dočkáme novej hudby!

Chlapčenská skupina *N Sync vydala nový song a fanúšikovia sú vo vytržení. Skupina, ktorá mala piatich členov, vznikla v roku 1996 a na svojom konte má niekoľko známych hitov. Možno ste to nevedeli, ale názov skupiny vznikol z posledných mien všetkých členov a predtým, ako sa z nich stala skupina, sa snažili byť hercami alebo modelmi.

Debutový album vydali v roku 1998, ktorý zožal obrovský úspech ako v USA, tak aj v Európe. Aj napriek tomu im to dlho nevydržalo. V roku 2001 pozastavili svoju činnosť a začali sa venovať svojim vlastným aktivitám. Na výslnie sa dostal najmä Justin Timberlake, ktorý je aj po 22 rokoch veľkou hviezdou.

Reunion po viac ako dvoch dekádach

12. septembra sa však stalo niečo, čo čakalo naozaj málo ľudí, aj keď mnohí o tom snívali. Počas udeľovania cien MTV VMAs sa 5-členná skupina opäť objavila bok po boku. Týmto gestom vyvolali medzi skalnými fanúšikmi obrovský rozruch, a to ešte nevedeli, čo ich čaká.

Chalani po viac ako 20 rokoch vydajú spoločný singel Better Place, ktorého sa dočkáme už tento piatok 29. septembra. Milovníkom tejto skupiny to však stále nestačí a dúfajú v turné, kde si budú môcť svojich obľúbencov pozrieť naživo.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach