Europa 2 - Maxximum muziky

Prichádza vyvrcholenie! Štvrtá séria Sex Education má svoj trailer a vyjde už onedlho

Štvrtá a zároveň posledná séria obľúbeného seriálu Sex Education vyjde už 21. septembra a tu je trailer! Ten ti ukáže, že o zábavu bude postarané. A čo je na tom najlepšie? Na epizódy nebudeš musieť čakať! Všetkých osem totiž vyjde naraz, informuje web radiotimes.com.

Príbeh bude sledovať Otisa, Meave, Erica a zvyšnú partiu z Moordale-u. Ako sa popasujú s príchodom na vysokú školu? pričom to bude horská dráha emócií. Trailer odhaľuje tiež príchod nového sexuálneho terapeuta, ktorý zamieša karty.

Kto je stálica a kto nováčik?

Z pôvodnej zostavy sa okrem iných vracia Asa Butterfielda v úlohe Otisa, Gillian Anderson v roli jeho matky, Emma Mackey ako Meave a súčasťou musí byť, samozrejme, aj Ncuti Gatwa ako Eric. Privítame však aj nováčikov ako Dan Levy, Lisa McGrillis, Thaddea Graham a iní, píše web variety.com.

Svoje pocity ku koncu seriálu vyjadrila aj jeho tvorkyňa Laurie Nunn v liste pre fanúšikov: „Sme neskutočne hrdí na Sex Education a sme zaviazaní našim skvelým scenáristom, hercom a štábu, ktorí vložili do tvorby každej epizódy srdce. Neúnavne pracovali, aby vám priniesli poslednú sériu a nevieme sa dočkať, až vám ju ukážeme.“ 

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ak si nepamätáš, ako skončila tretia séria, pozri si tento recap!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach