Europa 2 - Maxximum muziky

Známa herečka ponúkla svoje topánky bezdomovcovi. Pomáhal aj paparazzi!

Môžeš ju poznať z filmov Anjel pomsty či Dnes 13, zajtra 30, ale po novom ti bude známa aj podľa dobrých skutkov, ktoré koná. Herečka Jennifer Garner ukázala, že jej srdce bije aj pre ostatných. Počas nedeľného poobedia sedela vo svojom aute na pláži Santa Monica v Kalifornii, mala stiahnuté okienko a rozprávala sa s bezdomovcom na vozíku. Neskôr mu podala plastovú tašku, v ktorej boli rôzne veci základnej potreby.

Podľa webu pagesix.com si herečka všimla, že muž na vozíku pred ňou nemá ponožky ani topánky. Vystúpila z auta, obula mu ponožky a chcela mu dať aj svoje topánky, ale boli mu malé. Zbadala, že neďaleko stojí paparazzi, ktorý ju pozoroval, a tak ho oslovila, či by nemohla od neho kúpiť jeho topánky. Povedala mu, že potrebuje veľkosť 10 a pol, pričom fotograf mal 11. Sám sa však ponúkol herečke, že ich dá bezdomovcovi bez toho, aby mu za ne niečo zaplatila. Zo svojho auta nakoniec vytiahol aj deku, ktorú tiež podaroval mužovi na vozíku.

Jennifer Garner už urobila takýto nejeden dobrý skutok. Na oslavu svojich 50. narodenín usporiadala potravinovú zbierku, do ktorej sa zapojili jej priateľ John Miller, jej 17-ročná dcéra Violet a herec Adam Scott.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach