Europa 2 - Maxximum muziky

Speváčka Ariana Grande sa po dvoch rokoch manželstva rozvádza, randí však už s iným

S rozvodmi to ide v tomto období ako na páse. Po tom, ako sa svet dozvedel, že sa končí manželstvo Joea Jonasa a Sophie Turner, prichádza správa o rozvode Ariany Grande a jej manžela Daltona Gomeza, realitného makléra.

Zmienky o ich rozdelení padli v júli tohto roku, no dátum rozchodu sa datuje už na 20. február 2023, uvádza web tmz.com. Teraz to však posunuli na vyšší oficiálnejší level a obaja podávajú žiadosť o rozvod po dvoch spoločných rokoch manželstva. Ako tvrdí speváčkina právnička, dôvodom rozvodu sú nezlúčiteľné rozdiely medzi oboma stranami. Ako prvá požiadala o rozvod Ariana a hneď po nej kooperatívne aj Dalton. Podľa všetkého si mali veci navzájom vyriešiť ešte pred súdom.

Ariana už stihla zakotviť v náručí iného

Ten čas od februára až do skutočného podpísania rozvodových papierov využili na to, aby sa so všetkým vyrovnali a dohodli sa na detailoch. Podľa zdroja sa mali rozísť v dobrom. Počas celého procesu sa navzájom rešpektovali a boli starostliví. Speváčka však nečakala dlho a začala randiť s muzikálovým hercom Ethanom Slaterom.

Ten sa má aktuálne tiež rozvádzať so svojou manželkou Lilly Jay, s ktorou sa vzali v roku 2018. Podľa webu tmz.com sa však randeniu nevyhýba ani sám Dalton. Ariana Grande ani Dalton Gomez sa zatiaľ nerozhodli komentovať situáciu verejne.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach