Europa 2 - Maxximum muziky

Boris Brejcha mieri do Bratislavy. Vyhraj si lístky na túto brutálnu audio-vizuálnu show na Europe 2!

Slovenská tanečná scéna čoskoro zažije najväčšiu udalosť tohto roku. Aldea Music v spolupráci s nemeckým vydavateľstvom Fckng Serious pre Vás pripravujú nezabudnuteľnú show, ktorá 7. októbra 2023 otrasie bratislavskou Incheba EXPO Arénou.

Po úspešných vystúpeniach a vypredaných arénach po celom svete sa konečne dočkajú aj slovenskí fanúšikovia. Boris Brejcha, v súčasnosti jeden z najpopulárnejších producentov na poli elektronickej tanečnej hudby, tiež známy ako The Man In The Mask, po prvýkrát prinesie do Bratislavy svoju najväčšiu a najimpozantnejšiu audio-vizuálnu show doposiaľBoris Brejcha In Concert.

Chceš toto zažiť naživo a ešte k tomu aj zadarmo? Tak počúvaj popoludňajšiu show na Europe 2 od pondelka 25. septembra do piatku 29. septembra a hraj každý deň o 2 vstupenky na túto nezabudnuteľnú párty! Pozri sa, ako to vyzeralo v Bratislave minulý rok!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Návštevníci sa môžu tešiť na jeho exkluzívny 3 hodinový set v štýle high-tech minimal, ktorý bude sprevádzaný jedinečným vizuálnym zážitkom. Okrem toho sa na pódiu predstavia aj jeho talentovaní kolegovia z vydavateľstva Fckng Serious – Moritz Hofbauer (Live) a Deniz Bul, ktorého čaká slovenská premiéra.

Noc elektronickej hudby v Bratislave po koncerte Borisa Brejchu nekončí. V neďalekej hale D2 bude pokračovať oficiálna ALDEA Afterparty. Headlinerom tejto afterparty bude Konstantin Sibold, člen labelu Afterlife, ktorý je známy vďaka svojmu širokému výberu hudby naprieč žánrom techno a melodic techno a svojím nezameniteľným a osobitým štýlom. O support sa postarajú domáci Denes Toth a Mvtthew. Vstupenky na oba eventy pohodlne zakúpite na tomto odkaze.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach