Europa 2 - Maxximum muziky

Je známa príčina smrti Angusa Clouda. Samovražda to nebola

Na začiatku augusta zostali fanúšikovia seriálu Euphoria v obrovskom šoku. Zobudili sa totižto do smutného rána. Internet zaplavili informácie o predčasnej smrti talentovaného herca Angusa Clouda, ktorý sa preslávil účinkovaním v spomínanom seriáli.

Samovraždu vylúčili

Špekulovalo sa, čo bolo príčinou jeho smrti a mnohí sa domnievali, že išlo o samovraždu. 25-ročný herec nezvládal situáciu a trpel psychickými problémami, ktoré umocnil aj fakt, že len pár dní pred tým, ako zomrel on sám, pochoval vlastného otca, s ktorým mal výborný vzťah. Situáciu údajne niesol veľmi ťažko, preto domnienky o samovražde dávali mnohým fanúšikom najväčší zmysel.

Teraz, takmer dva mesiace po jeho úmrtí, bola zverejnená príčina Angusa Clouda a samovražda to nebola! Skutočnou príčinou bolo náhodné predávkovanie. „Angus Cloud zomrel na smrtiacu kombináciu fentanylu, kokaínu, metamfetamínu a v dôsledku toho, čo sa považuje za náhodné predávkovanie,“ povedal vo štvrtok pre CNN hovorca koronera. Herec mal trpieť akútnou intoxikáciou, ktorú zavinila kombinácia liekov, píše ďalej spomínaný portál.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach