Europa 2 - Maxximum muziky

Vieme, kto vystúpi na Super Bowl Halftime Show 2024: Potešia sa najmä Mileniáli!

Super Bowl Halftime Show je každoročná obrovská a nezabudnuteľná show, na ktorú sa tešia státisíce ľudí po celom svete. Niektorí sa na ňu tešia viac ako na samotný zápas. Minulý rok ovládla Halftime show Rihanna, ktorá počas nej odhalila tehotenské bruško.

Mnoho ľudí sa zamýšľalo, kto sa stane headlinerom budúceho roku a teraz už vieme odpoveď! O polčasovú show sa postará 44-ročný Usher. Bude to akýsi jeho veľký comeback na scénu, nakoľko len pred pár týždňami vydal po dlhšej odmlke dva songy.

Super Bowl sa bude konať po prvý raz v Las Vegas, konkrétne 11. februára 2024. Zapíš si tento dátum do kalendára, pretože ak zaspieva svoj slávny song Yeah!, Mileniáli pôjdu do kolien.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Je to pre mňa obrovská česť. Konečne si budem môcť vyškrtnúť vystúpenie na Halftime Show z môjho zoznamu prianí. Nemôžem sa dočkať na to, ako ukážem svetu šou, akú odo mňa doposiaľ ešte nezažili,“ uviedol spevák vo vyhlásení, informuje portál billboard.com. Zároveň sa poďakoval všetkým, ktorí mu umožnili zažiť túto príležitosť. Budúci rok však nevystúpi len na Super Bowle – chystá aj album, ktorý nesie názov Coming Home. Aké bude podľa teba jeho vystúpenie? Bomba alebo prepadák?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach