Europa 2 - Maxximum muziky

O2 Aréna bola naprataná do posledného miesta. Čo priniesol najväčší koncert Kontrafaktu?

Pražská 02 Aréna bola v sobotu 23. septembra naprataná do posledného miesta a bez hanby sa dá povedať, že išlo o najväčšiu a najbrutálnejšiu rapovú šou v Česku a na Slovensku. A nepostaral sa o ňu nik iný ako Kontrafakt!

Sobotňajší koncert bol pre milovníkov Kontrafaktu doslova nezabudnuteľným zážitkom. Okrem brutálnej atmosféry, legendárnych skladieb, vybavenia a hostí, si fanúšikovia v Prahe užili veľkolepú šou, na ktorú dlho čakali. Zdroje uvádzajú, že koncert pôsobil skutočne svetovým dojmom a išlo o najnadupanejšiu show v rámci česko-slovenskej hudobnej scény. Takto vyzeral stage za 700-tisíc eur!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Bude Bengoro 2 a koncert v Bratislave

Kontrafakt je len jeden a v sobotu večer to potvrdili tisíckam ľudí, ktorí doslova šaleli. A to ešte predtým, než Rytmus ohlásil dve brutálne novinky. Tou prvou je vydanie jeho sólového albumu Bengoro 2, ktorý vyjde už o v októbri. Tou druhou bolo oznámenie koncertu, ktorý sa bude konať v Bratislave v TIPOS Aréne – Zimný štadión Ondreja Nepelu a malo by sa to podobať tomu, čo chalani predviedli v susednej Prahe. Koncert sa uskutoční už 9. februára 2024 a lístky naň sú už v predaji.

To, že atmosféra bola skutočne skvelá, potvrdzujú aj slová Matúša, ktorý stál priamo pod pódiom. „Bolo vidieť, že Rytmus bol veľmi vďačný za to, že ľudia prišli na ich show,“ priblížil Matúš. „Bolo super ich vidieť tak z blízka. Atmosféra bola neskutočná a aj nástup bol brutálny,“ dodal.

Na koncerte však nevystúpili len členovia Kontrafaktu. Mali so sebou aj známych hostí, medzi ktorými boli Tina, Ben Cristovao, DJ Wich, Viktor Sheen či Calin. Pozri sa, ako to tam vyzeralo, budeš mať doslova zimomriavky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach