Europa 2 - Maxximum muziky

Kedy sa cítiš najviac sebavedomo ty? Demi Lovato vraj počas sexu

Je to 8 rokov, odkedy Demi Lovato vydala pieseň Confident, čo v preklade znamená „sebavedomá“. Po rokoch však ide s pravdou von a priznáva, pri akej činnosti sa cíti najviac sebavedomo ona. V Podcaste LadyGang, kde bola hostkou, prezradila, že najviac sebavedomo sa cíti pri sexe.

„Keď mám sex, som úplne prítomná a prežívam ten daný okamih naplno, nepremýšľam nad tým, aké to je. A navyše, pri sexe mi nič nezatemňuje úsudok, čo sa počas dňa môže stať. Tak to mám ja, no uvedomujem si, že nie každý to musí vnímať rovnako,“ prezradila v rozhovore.

V podcaste sa však nerozoberala len otázka sexu – riešili sa aj témy ohľadne výzoru, odolnosti a reč padla aj na jej nový album Revamped, na ktorom nájdeš niektoré jej staré pecky, avšak v rockom štýle. V rozhovore u Howarda Sterna však prezradila aj plány do budúcna. Chce sa vydávať a za muža si chce zobrať priateľa Jutesa, ktorý je tiež umelcom, informuje portál billboard.com.

Taktiež priznala, že s priateľom sa otvorene rozprávajú o svadbe, no nechcú veci uponáhľať. „Najprv sme boli len priateľmi, ktorí si vybudovali naozaj pevné základy,“ uviedla a priblížila, že až neskôr sa ich vzťah prehupol do partnerstva. „Je to medzi nami veľmi magnetické a veľmi veľa sa spolu smejeme – je to takmer nonstop,“ priblížila. Dvojica spolu chodí viac ako rok a pol a krátko pred Vianocami sa zasnúbila.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach