Europa 2 - Maxximum muziky

Najvyšší raper na Slovensku sa hlási o slovo: Videoklip z Malorky ťa donúti cestovať

203-centimetrový Ronald Weedman je raper pochádzajúci zo Záhoria. V jeho hudobnom štýle však prevláda rap a reggae, ktoré mixuje do jedného celku. V tomto duchu sa nesie aj jeho najnovšia skladba Čo to je?, ktorú po hudobnej stránke produkoval Lukie Forward zo známej skupiny Medial Banana.

Skladba je o tom, aby si ľudia užívali život naplno, aby cestovali, bavili sa a zbavili sa ľudí, ktorí ich ťahajú dole. Niektorí odídu zo života dobrovoľne, niektorých je potrebné odstrihnúť, aby mohli prísť tí noví s lepšou energiou a pozitívnym myslením.

„V skladbe vykazujem dobrú náladu a dravosť, ktorú chcem využiť na tvorenie ďalších skladieb. Klip vznikol tak,  že som sadol do ekonomickej triedy, kde som sa ledva zmestil a vycestoval som na Malorku za kameramanom, ktorý tam dovolenkoval. Jednoduché a spontánne rozhodnutie.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Videoklip mal na starosti Adrián Kutný, ktorý spoločne s Ronaldom točili a zbierali zábery 3 dni priamo na Malorke. Zaujímavosťou je, že tento raper vo svojich textoch vôbec nenadáva, čím sa odlišuje od ostatných kolegov v branži. „Nemusím nadávať, tvrdé texty sa dajú robiť aj bez toho,“ dodáva Ronald.

„Momentálne pracujem na svojom debutovom albume, ktorý prinesie rôznorodú paletu producentov a úžasné spolupráce,“ prezradil Ronald o svojej budúcnosti. V minulosti vydal skladby s Pokymanom z Medial Banana či speváčkou BARB.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach