Europa 2 - Maxximum muziky

Trvalo to 27 rokov: Polícia zatkla muža, ktorý mal zavraždiť rapera 2Paca

Už je to 27 rokov, odkedy tragicky zahynul rapper Tupac Shakur. Dňa 7. septembra 1996 ho niekto 4-krát postrelil v aute. Na následky zranení zomrel, čo jeho fanúšikovia niesli veľmi ťažko. Mnohí si na neho každoročne spomenú, a to nielen pri výročí jeho úmrtia, jeho hudba bude totižto žiť navždy.

Fanúšikovia, ako aj jeho blízki, boli z jeho smrti zdrvení. O to viac, keďže sa 27 rokov nevedelo, kto zavraždil vtedy len 25-ročného rapera. Rodina sa, zdá sa, teraz dočká spravodlivosti, pretože minulý piatok polícia zatkla Duanea „Keffe D“ Davisa, ktorého za vraždu aj následne obvinili, píše portál latimes.com.

Keffe D, ako ho mnohí poznali, mal byť vodcom gangu a práve on má byť ten, ktorý spustil paľbu na Tupaca. Ten v dobe incidentu sedel v aute a čakal na križovatke na zelenú.

„Stále musíme zistiť viac o komplicoch, ak nejakí boli. A taktiež, musíme objasniť motív. Je to veľmi smutné, pretože to takto nemuselo skončiť,“ povedal Tupacov nevlastný brat Mopreme Shakur, píše spomínaný portál.

Incidentu mala predchádzať potýčka sprevádzaná hádkou a bitkou, ktorá sa mala odohrať v kasíne v Las Vegas. Pobiť sa mal práve Tupac a synovec obvineného, uvádzajú zdroje na margo možného motívu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach